Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Όλα είναι δρόμος...


Όλα είναι δρόμος…

Αν σκεφτείς το χρόνο που τρώμε και έχουμε φάει απο τη ζωή μας γενικότερα στο δρόμο.Στο δρόμο είσαι για να πας στη δουλειά, στο δρόμο για να βγείς να διασκεδάσεις, στο δρόμο ταξιδεύεις (όχι πάντα ντάξ, υπάρχουμε και οι ονειροπαρμένοι).

Στο δρόμο συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα της ζωής μας.Στο δρόμο βγαίνεις να φωνάξεις όταν σε αδικούν, όταν είσαι δυσαρεστημένος.Στο δρόμο πέφτουν καθεστώτα και κυβερνήσεις, στο δρόμο μπορεί να αγαπήσεις αλλά και να μισήσεις.Στο δρόμο μπορεί να γνωρίσεις μια μεγάλη χαρά αλλά και τη λύπη.

Ο δρόμος για εμένα είναι ψυχοθεραπεία.Περπατάς-οδηγείς και ξεχνιέσαι.Δε χρειάζεται απαραίτητα κάθε φορά που βγαίνεις στο δρόμο να έχεις και έναν τελικό προορισμό.Ο δρόμος ξέερει..ο δρόμος θα σε βγάλει εκεί που θες.

Άλλες φορές πάλι, ο δρόμος είναι εφιάλτης.Στο δρόμο μπορεί να χαθείς, ή να χάσεις τον “προορισμό” σου στο “δρόμο” της ζωής.

Δρόμος είναι αθλητισμός.Στο δρόμο τρέχεις να προλάβεις.

Τρέχεις περπατάς οδηγείς ανακαλύπτεις. Ο δρόμος είναι πορεία μεταφορικά και κυριολεκτικά.Χαράζεις μια γραμμή ευθεία ή όχι και προσπαθείς να μείνεις πάνω σε αυτή.Πολλές φορές ξεφεύγεις, χάνεσαι,αλλά αυτή είναι η ουσία..

Παρασκεύη 25.02.2011 Music Saves My soul παίρνει τους δρόμος.. Its my way or the highway… Στις 6 ακριβώς στον www.tripradio.gr




website

Listen (via e-radio)

Αρχειοθήκη ιστολογίου