Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Vasilis Tsavdaridis (Dropeners) Acoustic Live @Tripradio Gr 07.01.2011

Δε θα κρυφτώ και δε θα προσπαθήσω να περιγράψω κάτι λιγότερο απ αυτό που νοιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε παρέα χθές το απόγευμα στο στούντιο του Tripradio..

Πάντα στον αέρα βγαίνουν δυστυχώς τα 3/4 απ αυτά που συμβαίνουν..Εμείς που βρεθήκαμε εκεί είχαμε και το off air πλεονέκτημα που θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω με λέξεις εδώ όσο γίνεται

Ώρα 5:30 και καταφθάνει ο Βασίλης στο στούντιο με τη κιθάρα του και ξεκινάμε να στήνουμε και να φτιάχνουμε τα απαραίτητα, για να φθάσει ο ήχος όσο το δυνατόν καλύτερος σε εσάς εκεί έξω…

Μικροπροβλήματα και λαθάκια (από μεριάς μου) λόγω αγωνίας και άγχους υπήρξαν, αλλά όπως μας λένε και τα παιδιά στο καινούργιο τους EP “Silent Sound” και τα λάθη έχουν τη μαγεία τους, μέσα από το κομμάτι του EP “Beautiful Mistake”, που ακούσαμε και λάιβ χθές.

Σκεφτόμουν μέσα στη βδομάδα να μαζέψω και συντάξω ερωτήσεις για να γίνει και βγεί μια πιο επαγγελματική δουλειά στον αΓέρα του Tripradio.Μετά όμως από πολύ σκέψη αποφάσισα να το αφήσω πιο φλού και να γίνει μια πιο αυθόρμητη εκπομπή (πράμα που πιστεύω το πετύχαμε). Όπως είπαμε και με τον Βασίλη τα πράματα είναι απλά και είναι ωραίο να τα αφήνουμε απλά …Άλλωστε μέσα στην απλότητα κρύβεται η τελειότητα (Κομφούκιος).Τελειότητα που για εμένα δεν έχει νοήμα να τη φτάσεις αλλά να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος..Άλλωστε αν ήταν όλα τέλεια ο κόσμος θα ήταν pretty much boring, dont you think? ;)

Στη πορεία της συνέντευξης προστέθηκε και ο αγαπήμενος συνάδελφος και φίλος Διονύσης (aka galazoaimatos Τρίτη 4-6) ο οποίος με τον αυθορμητισμό το λέγειν και το χιούμορ του, έδωσε τη δικιά του πινελιά στη βραδιά και τον ευχαριστώ από τα bottom της ψυχής μου που ήταν εκεί μαζί μας!

Μοιραστήκαμε αστεία προβληματισμούς σκέψεις εμπειρίες συναισθήματα μουσικές …Γελάσαμε on και off AIR πολύ.

Όταν δε ο Βασίλης έπιασε τη κιθάρα να μας παίξει λάιβ στο στούντιο ήταν κάτι …..μαγικό…Η φωνή αυτού του καλλιτέχνη δεν περιγράφεται..χωρίς ζέσταμα χωρίς καμμία πρόβα απλα μια κιθάρα και τα συναισθήματα του πηδάνε μέσα από τις χορδές!!Το καταλάβατε και εσείς εκεί έξω τα vibe νομίζω ήταν ισχυρά και έφτασαν μέσα από τα ηχεία σας στη ψυχή και στη καρδιά σας!

Σας ευχαριστώ όλους εκεί έξω που μας στηρίζετε όλους και που στηρίζετε και αγαπάτε τη μουσική όσο και εμείς!

Ευχαριστώ Βασίλη για τη μοναδική αυτή εκπομπή, 1η του χρόνου 2011, και εύχομαι σε όλους να είναι το ξεκίνημα αυτό το μουσικό η αρχή ενός υπέροχου χρόνου γεμάτος συγκινήσεις καλές και πολλά “ταξίδια”

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το λάιβ στο στούντιο τον Βασίλη που δέχθηκε να είναι μαζί μας τον Διονύση και όλους εσάς που μας ακούσατε!

Η εκπομπή ηχογραφήθηκε καθώς και βιντεοσκοπήθηκε!Το λίνκ θα προστεθεί σύντομα..αναμείνατε στο ακούστικο σας :)






Και το προήγουμενο άλμπουμ των Dropeners "Drops Of Memories" αλλά και το νέο EP "Silent Sound" μπορείτε να τα βρέιτε για FREE DOWNLOAD στις σελίδες του συγκροτήματος.

Myspace:
http://myspace.com/dropeners
Facebook:
facebook.com/Dropeners


Dropeners are :
Vasilis Tsavdaridis
- voice, guitar, piano, synth
Daniele Piovan - guitar
Davide Piovan
- bass, programming
Francesco Corso
- drums




Music Saves My Soul
AnnaKonda (aka DeadactiveKoudouna)

website

Listen (via e-radio)

Αρχειοθήκη ιστολογίου