Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Androgyny


Δεύτερη εκπομπή για το νέο έτος και για μια ακόμα φορά η καλή ιδέα άργησε μια εβδομάδα. Παρατηρώντας τα Social Media, λίγο καιρό πριν μας αφήσει το 2010, για μια ακόμα φορά, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι ήθελαν με ένταση και πάθος να ξεφορτωθούν το έτος. Εκατομμύρια φορές γράφτηκε η ατάκα "να φύγει και να μην ξανάρθει" ρίχνοντας τεράστιο βάρος στην έλευση ενός νέου πιο φιλικού προς το χρήστη έτους. To 2011 επιτέλους έσκασε δειλά δειλά μύτη και βρήκε όλους μας το ίδιο αφελείς να κάνουμε σχέδια.

Αρχίσαμε, λοιπόν, μαζί με την Μαριάννα να ψάχνουμε ιδέες για θέμα στην πρώτη εκπομπή για το 2011. Τα γεμάτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες μυαλά μας κατάφεραν μόνο να καταλήξουν στο κοινότυπο θέμα "αλλαγή-νέο ξεκίνημα". Κατά την διάρκεια συλλογής τραγουδιών αντιμετωπίζω την ιδέα ενός ανθρώπου να κοιτάζει κατάματα το νέο έτος τον μήνα Ιανουάριο με πάθος και ελπίδα και αμέσως μετά τον μήνα Δεκέμβριο με μίσος και απέχθεια. Προσπαθώντας να δώσω μια μορφή στον χρόνο κατέληξα σε μια πανέμορφη Τραβεστί που με το πέρασμα των μηνών ξεβάφεται και καταλήγει τον 12ο μήνα χωρίς κανένα φτιασίδι να στέκεται γυμνή μπροστά μας. Έτσι ακριβώς εκείνη τρέπεται σε φυγή και μεις ανοίγουμε την πόρτα στην καινούργια.

Όλο αυτό φυσικά άργησε να συμβεί ώστε να βγει στον αέρα του TripRadio σαν η πρώτη εκπομπή του χρόνου. Έτσι, την εβδομάδα που πέρασε κάναμε το απαραίτητο research στις οθόνες του υπολογιστή μας καθώς και μια επιτόπια έρευνα στο club Κούκλες της Λ. Συγγρού και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011, η εκπομπή Marianne & the Unfaithfool στις 22:00, θα σας ταξιδέψει από την glam rock σκηνή σε transgendered saoundtrack ταινιών και από τα διασημότερα Drag Shows όλων των εποχών στα διασημότερα trangendered themed τραγούδια.

website

Listen (via e-radio)

Αρχειοθήκη ιστολογίου