Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon “EAT this and party”





H Ntrop recordings σε συνεργασία με το Six D.O.G.S παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό, ανοιξιάτικο event με live από τον καναδό Deadbeat, djs sets από τους Leon Segka & Lilis bros αλλά και το debut live του Crsh.











Deadbeat live

O Scott Monteith, γνωστός από τις ηχογραφήσεις του στις WagonRepair & Ninja Tune, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ Radio Rothko με ένα ιδιαίτερο live set που συνδυάζειdub techno & dubstep

















http://www.myspace.com/deadbeatcomputermusic





Segka dj set

Πρόσφατα επιμελήθηκε τη συλλογή Electronic AthensThree, ενώ μόλις κυκλοφόρησε σε βινύλιο το SweepingRange των Joalz με remixes από τους Felizol, Mr. Statik &Broken Synths. H μοναδική τομή στο electro, dub & acidδιαμορφώνει το ανανεωμένο dj set που πρόκειται να παρουσιάσει στη βραδιά του label.

















http://www.myspace.com/leonsegka





Crsh live

Ο Crsh ξεκινώντας μόλις το Σεπτέμβριο του 2010 συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική με το οπτικό υλικό (βίντεο-φωτογραφία). Η μουσική του συνδυάζει την acid/chicago house σκηνή των 90s συνδεδεμένη με επιρροές electronica και new disco. To οπτικό υλικό του είναι επηρεασμένο από τη σύγχρονη αλλά και προγενέστερη βιομηχανική φύση που μας περιβάλλει. Ο Crsh ολοκλήρωσε το πρώτο του ΕP με τίτλο ‘In 2 Minds’ μαζί με δύο φωτογραφικά projects και έπεται η συνέχεια.



















http://soundcloud.com/crsh







Lilis bros dj set

Οι Lilis Bros θα ανοίξουν τη dj ενότητα της βραδιάς παρουσιάζο

ντας μερικές από τις επερχόμενες 12'' κυκλοφορίες της Just Gazing και με βάση τα remixes από το πρόσφατο άλμπουμ του Sillyboy θα εστιάσουν τόσο στη soul όσο και στη σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης house.










http://www.myspace.com/lilisbrothers








Σάββατο 26.03.2011

Ώρα Έναρξης: 23:00 - Είσοδος Ελεύθερη

Links:

http://www.sixdogs.gr

http://www.ntroprecordings.com

http://ea3.tumblr.com

website

Listen (via e-radio)