Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

PostHeaderIcon “Έλα βρε μαμά, γίνε λίγο πιο μπάσα, λίγο πιο groovy”


Αρχή το δίχως άλλο για την εκπομπή του παραλογιζόμενου παρία της παρασκευής με μία βεγγέρα. ‘Η καλύτερα με τα όσα ακολούθησαν το τέλος της. Καθώς οι πρώτες ηλιαχτίδες διέσχιζαν την πρωινή πάχνη, σε κάποιο από τους μικρούς δρόμους στους πρόποδες του φθινοπωρινού Λυκαβηττού, η πράσινη και ξύλινη πόρτα του μπαρ άνοιξε για να προβάλει δύο δερμάτινες ψηλές μπότες που αναζητούσαν, τρίβοντας ένα τσιγάρο στην άσφαλτο, το δρόμο για την Μακρυγιάννη και έκλεισε για να ρίξει πίσω της την αυλαία στο ρυθμικό καλοκαιρινό νυχτέρι. Οι δύο μπότες φιλοξενούσαν τα πόδια της ζόρικης κυρίας με το όνομα Ιωάννα Pussy Galore …. Δεν ονειρεύεστε κυρίες και κύριοι.


H ίδια, εξαιρετική δικηγόρος και ακροβάτης με αποκλίνουσα αλλά αλάνθαστη συμπεριφορά ως πιλότος διαφυγής, δολοφόνος και διαρρήκτης πολύτιμων κοσμημάτων προσωπικού της γούστου έκανε μεταξύ άλλων δυναμικές εμφανίσεις στην λογοτεχνία του Ian Fleming εξασφαλίζοντας την αποθέωση της στην ομώνυμη μεταφορά στην μεγάλη οθόνη “Goldfinger”.


Η ίδια κυρία φιλοξενείται αυτή την Παρασκευή 4 του Σεπτέμβρη στις 10 στo κρησφύγετο του tripradio.gr κρύβοντας τα μικρόφωνα του στη Νοτιοδυτική νυχτερινή σκιά της Ακρόπολης σε μια αεικίνητη και τέλεια σύζευξη ευτυχίας. Στο ποτήρι με τα ίχνη του κόκκινου κραγιόν βότκα τόνικ αγκοστούρα. Διπλή απόσταξη 45 βαθμοί απόλαυσης και τσαχπινιάς με χρυσαφιές ανταύγειες στο χρώμα χωρίς ίχνος χυδαιότητας. Στα κοντυλένια δάχτυλά της ελληνικά σιγαρέτα και στο σακίδιό της groovy και garage μουσικές για την απαραίτητη μουσηγεσία. Συμπληρώνοντας την μαγική εικόνα μπότες, εσθήτα και χτένισμα σε απόλυτη αρμονία με το βιογραφικό της.


Με μπάσα διάθεση όμοια σε ένταση με αυτή του προσώπου της Lily Allen στο video clip του not fair, αποκαθηλώνει επιτέλους τον James Bond με χτύπημα κάτω από τη μέση στο βασικό, δηλαδή, προβληματικό του χώρο ενώ διδάσκοντας τα υπόλοιπα James Bond Girls πώς να καλμάρουν τις υστερικές μανούλες τους στην προοπτική της αυτοδιαχείρισής τους τις παρακινεί: «Όλες μαζί κορίτσια τραγουδιστά, στοργικά και νωχελικά –Έλα βρε μαμά, γίνε λίγο πιο μπάσα, λίγο πιο groovy-».


Sparky Friday (Αγία) Πετρούπολη 2 προς 3 Σεπτεμβρίου 2009

website

Listen (via e-radio)