Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon Λίγο πριν...


Όλα σχεδόν τα πλάσματα που κατοικούν στον πλανήτη μας επηρεάζονται άμεσα από το περιβάλλον και ιδιαίτερα τις εποχές του χρόνου. Το κάθε είδος σε συγκεκριμένες περιόδους νιώθει μια έλξη απέναντι στο αντίθετο φύλο. Αισθάνεται, την καταγεγραμμένη στο DNA του, ανάγκη να αναπαραχθεί ώστε να διαιωνιστεί.

Κάθε πλάσμα που κατοικεί στον πλανήτη γη έχει αναπτύξει με το πέρασμα των αιώνων τρόπους αποπλάνησης του αντίθετου φύλου. Οι άνθρωποι από τη στιγμή εμφάνισής τους εξελίσσουν συνεχώς τις μεθόδους τους. Από τον κύριο Πρωτόγονο με το ρόπαλο στο χέρι που απλά χτυπούσε τη γυναίκα της αρεσκείας του στο κεφάλι μέχρι τον σημερινό Τσάτερ (Chatter) μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ένας είναι ο τρόπος που μένει σταθερός και σχεδόν αναλλοίωτος με την πάροδο των αιώνων. Το τραγούδι.

Από τον κανταδόρο στη Μεσαιωνική Αγγλία, τον καψούρη στη δεκαετία του '80 που έπαιρνε τηλέφωνο και έβαζε μουσική, τον έφηβο στη δεκαετία του '90 με τις αφιερώσεις του στο ραδιόφωνο, μέχρι τα zeroes που το να δημιουργήσεις μουσική από το σπίτι σου με μερικά click και σχεδόν χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής το ταξίδι της αποπλάνησης είναι μακρύ και ποικίλει ανάλογα τη φαντασία.

Η εκπομπή Marianne & the Unfaithfool αυτή την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 θα ασχοληθεί εκτενώς με την αποπλάνηση των φύλων. Με τους ήχους που θα έπρεπε να ντύνουμε τις πονηρές μας νύχτες. Θα σας προτείνει τα πιο σέξι και άτακτα τραγούδια για να φέρετε το ταίρι σας στο αμήν. Λίγο πριν...

Μαριάννα & Αλέξης

pics taken from www.deviantart.com

website

Listen (via e-radio)