Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Entering #blogovision 2011

Λίγο πολύ όλοι οι μουσικόφιλοι που κλείνουν δωδεκάωρα στα social networks έχουν ακούσει για τη Blogovision, για εκείνη τη μουσική ψηφοφορία απο όλους τους πρόθυμους bloggers να ξεροσταλιάσουν για 20 συνεχόμενες ημέρες πάνω απο το pc τους γράφοντας με αντίθετη φορά λίγα λόγια για τα αγαπημένα άλμπουμς του περασμένου μουσικού έτους (Δεκέμβριος - Νοέμβριος). 
Και φέτος η αγαπημένη συνήθεια του Δεκεμβρίου καλά κρατεί. Βρισκόμαστε βασικά στο τέλος της, τώρα που τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά . Πολλοί και διάφοροι λαμβάνουν μέρος, διαφορετικά γούστα μεν, αν και όλα, λίγο πολύ δημιουργούν τη λεγόμενη indie κοινότητα.

Eνα ειδικό Google Reader εδώ μας ενημερώνει για την καθημερινή εξέλιξη. 

Ο Tripradio δεν θα μπορούσε να έλειπε φυσικά απο τη Blogovision , ειδικοί απεσταλμένοι του έχουν αναλάβει το βαρύ μουσικό φορτίο : 
Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν, θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη σε μια ειδική εκδήλωση στο Bios, όπου δύο κρυφά live θα γίνουν, dj sets απο πολλούς πολλούς που πήραν μέρος στη Blogovision (AnnaKonda included) και μια μυστική βράβευση σε έναν blogger. Για να δούμε ποιος θα είναι...  

website

Listen (via e-radio)