Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon Moυσική Αγάπη

1ο Συσσίτιο Μουσικής Αγάπης

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, με κρίσεις κάθε είδους να γιγαντώνονται (οικονομική κρίση, πολιτική κρίση, κρίση θεσμών, κρίση αξιών, συγ-κριση, πρό-κριση), με έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας (υλικής, πνευματικής, αισθητικής κτλ) και να έχει ανάγκη βοηθείας, ο πάντα ευαισθητοποιημένους σε παρόμοια θέματα Tripradio αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης γευμάτων μουσικής αγάπης ή κοινώς μουσικού συσσιτίου.

Απόψε στις 10 θα διανεμηθεί η πρώτη δόση σε πεινασμένα και άστεγα αυτιά, αυτιά κουρασμένα έως και βουλωμένα. Πάντα ευπρόσδεκτα και αυτιά που έχουν ανάγκη αλλαγών παραστάσεων,ενδοσκόπησης (χωρίς χρήση μπατόνέτας) και τραβήγματος. Η διανομή θα γίνεται κατ οίκον από ειδικά εκπαιδευμένους παραγωγούς. Παρακαλούμε να διευκολύνετε το έργο τους συνδεόμενοι στο www.tripradio.gr και δίνοντας την αρμόζουσα προσοχή στις επιλογές τους.


Τripradio: ο σταθμός που αγαπά τον άνθρωπο και μοιράζεται μαζί του τα πάντα! Από ένα ξερό μουσικό κομμάτι δυο ακόρντων στο σχήμα φρατζόλας μέχρι την τελευταία μερίδα άγριου ρυζιού με μανιτάρι τρούφα και λεπτή αλα Nick Drake κόκκινη σάλτσα!

website

Listen (via e-radio)