Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

PostHeaderIcon Το θεώρημα του Αβδού



Αυτή την Παρασκευή ξανά στο ραδιόφωνο www.tripradio.gr ο παραλογιζόμενος παρίας της παρασκευής στις 10 το βράδυ με καλεσμένη την ηθοποιό Αναστασία Ζαφειροπούλου. O τίτλος της εκπομπής :


Το θεώρημα του Aβδού.

Αφού ανακάλυψε ότι οι ιδέες κάνουν το βλέμμα πιο λαμπερό από τα φανταχτερά eyeliner η πολύπειρη Αναστασία φέρνει τα mp3 της και βουτά στο studio της Αμφικτύωνος με οξυγόνο τις νεφέλες (ιδέες της φιλοσοφίας) για να αποδείξει το περίφημο θεώρημα του Αβδού, το οποίο η ίδια διατύπωσε με χαρακτηριστική ευγλωττία, δροσίζοντας τις λέξεις της σε καταρράκτες εξαίσιας καϊπιρίνια από τα χέρια του ιδιοκτήτη του μπαρ Καντίνα Σόσιαλ ενώ ταυτόχρονα χόρευε με κινήσεις ακριβείας στις μουσικές της Tijana Prodanovic.

Το Αβδού, για την ιστορία, είναι ένα μικρό χωριό κοντά στο Ηράκλειο.

Συνεχίζοντας αύριο το βράδυ με το ίδιο ποτό και την ίδια χορογραφία, εξαντλεί στο ρινγκ του μποξ τον ελιτισμό του ολιστικού στην τέχνη, ενώ μια ζωντανή αντίθεση η ίδια πυροβολεί κατάκαρδα τους φαφλαταδόρους εμπνευστές των εγχώριων και μη αντιθέσεων. Εξηγεί γιατί τα πάει περίφημα με τους ελεγκτές των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων. Καταθέτει τις ιδέες της προπαγανδιστικά για τη δημιουργία της νέας υποκουλτούρας και παίρνοντας το χρόνο της θα παραγγείλει ακόμα ένα από τα γευστικά κοκτέιλ. Καθώς η βραδιά θα περνά θα φιλήσει τους στοίχους του ύμνου των MGMT - Kids, θα χλευάσει την αβάσταχτη μελαγχολία των περιφερόμενων μορφονιών με την μπορζουάδικη ψυχολογία και τελικά θα παραμείνει ακέραια στο πόστο της.


Sparky Friday, (Αγία) Πετρούπολη 18 Ιουνίου 2009





website

Listen (via e-radio)