Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

PostHeaderIcon SEX PLAY (οι παντειακοί ζουν!)

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ο χρόνος μοιάζει να σταματά και η ιστορία γράφεται από την αρχή. Όπως ο υπολογιστής κάνει μόνος του restart και χάνεις τα πάντα, έτσι κι εσύ ξεχνάς ό,τι ήξερες μέχρι εκείνη την στιγμή.

Πριν λίγη ώρα είχα την τύχη να παρακολουθήσω, για όσο μπορούσα να λουφάρω από την δουλειά μου τουλάχιστον, μία μαγική στιγμή. Απαριθμώ: πεντάλεπτο ρεπορτάζ του "Πρωϊνού Καφέ" της Βίκυς Καγιά από το Terra Vibe με δηλώσεις fans που δεν ελάχιστα θύμιζαν τον Κοργιαλά, πλάνα από το live των Puressence, δηλώσεις του τραγουδιστή των Puressence James Mudrisczki με κοστούμι και φυσικά την ιστορική στιγμή της ματαίωσης της συναυλίας. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω τίποτα. Στο καπάκι γιατί πάντα ο εθισμένος λαός θέλει κι άλλη δόση ενημέρωσης, πεντάλεπτη αναφορά στην κατάσταση της υγείας του Dave Gahan (λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά δεν είχαν link με το Metropolitan). Και μετά έβαλαν μόδα με μπικίνι...

Πάντως, η τελευταία ευκαιρία να πραγματοποιηθεί το live είναι απόψε γιατί αύριο παίζουν στην Κωνσταντινούπολη. Και για την ιστορία, καλό είναι να ξέρετε πως οι ¨δικοί μας' Depeche Mode έπαιξαν την Κυριακή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ με τους Yeah Yeah Yeahs.

Για το κλείσιμο, θα σας αφήσω με ένα παντειακό σποτάκι σπιτικής παραγωγής ενός φίλου και πρώην συμφοιτητή για να καταλάβετε ποιος είναι ο λόγος που όσοι περνάνε από εκείνο το μέρος δεν θέλουν να φύγουν ποτέ. Κάτι μας κάνει το Πάντειο. Αντιγράφω από το δελτίο τύπου: "Θέλετε να την δείτε διαφορετικά; Το φαγητό είναι κρύο; Ψάρια πάλι σήμερα; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας..."

website

Listen (via e-radio)