Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

PostHeaderIcon Εν αρχή...


Η έναρξη λειτουργίας του tripradio blog αποτελεί ακόμα έναν τρόπο επικοινωνίας με όλους εσάς που ένα χρόνο τώρα μας κάνετε παρέα από την ιντερνετική συχνότητα του www.tripradio.gr. Δυστυχώς όμως συνέπεσε με τον τραγικό και άδικο χαμό του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κάτι που είμαι σίγουρος άφησε άφωνους όλους μας.

Έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να το χωρέσω στο κεφάλι μου, σκεπτόμενος τι σημαίνει ακριβώς. Όταν το χέρι της εξουσίας διακόπτει στα πρώτα της βήματα τη νεότητα. Όταν χωρίς καμία αφορμή ένας άνθρωπος φιμώνει για πάντα έναν άλλο διότι έχουν διαφορετική άποψη. Όταν μια βαθύτατα αλλοτριωμένη κοινωνία φέρνει αντιμέτωπα τα μέλη της σε μια αντιπαράθεση που μόνο ο ένας πρέπει να επιβιώσει. Έτσι ακριβώς είναι οι κανόνες και όλοι μέσα μας το γνωρίζουμε χρόνια τώρα. Δεν επικοινωνούμε, παρά μόνο όταν θα συγκρουστούμε μετωπικά. Άρα δεν επικοινωνούμε.

Ξεκινώντας, λοιπόν, για την πρώτη ανάρτηση στο blog ενός ιντερνετικού ραδιόφωνου αναρωτηθήκαμε αν ο ρόλος του κάθε κειμένου θα πρέπει να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην μουσική. Αν, δηλαδή, η μοναδική μας ανάγκη είναι να επικοινωνήσουμε τις νέες μουσικές που απολαύσαμε αγοράζοντας ένα cd ή παρακολουθώντας μία συναυλία. Σκεπτόμενοι όμως ότι η ανάγκη για επικοινωνία είναι ανάγκη για επικοινωνία χωρίς κανένα περιορισμό αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα σε όλους τους παραγωγούς του tripradio να μοιραστούν όχι μόνο τις αγαπημένες μουσικές τους, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους απασχολεί. Οτιδήποτε μπορεί να πέσει στην αντίληψη του καθένα και να θέλει να το μοιραστεί με όλους εμάς. Έτσι οι δυνατότητες γίνονται απεριόριστες!!

website

Listen (via e-radio)