Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,που τα 'πες με το πρώτο σου το γάλα

Η εμπιστοσύνη, είναι όπως μια κόλλα χαρτί.Άπαξ και τσαλακωθεί δε γυρνάει ποτέ στην αρχική της μορφή…

Αύριο λοιπόν στον Tripradio θα ασχοληθούμε με το ψέμα, την αλήθεια και τις συνέπειες που αυτό έχει στις σχέσεις των ανθρώπων.

Υπάρχουν καλά ψέματα?Ίσως και να υπάρχουν, γιατί πολλες φορές η ωμή αλήθεια πονάει περισσότερο από ένα ψέμα.Αλλά υπάρχει καλύτερο καλό ψέμα από την αλήθεια?Ετσι και αλλοιώς σχεδόν πάντα αποκαλύπτεται το ψεύτικο το fake το μη αληθινό.Δε κρατάει για πολύ το ψέμα.Ίσως σε εξυπηρετεί για μια στιγμή, αλλά σε συνοδεύει για μια ζωή…!

Παρασκευή 1 Απριλιού.Η μέρα που γιορτάζεται το “ψέμα”.Music Saves My Soul ain’t gonna lie to you… Στις 6 ακριβώς και εως τις 8 μόνο στον http://www.tripradio.gr




Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Dr Atomik (Αντώνης Λιβιεριάτος) Live On Air Tonite at 10 with Achilles (DejaVoodoo)

Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 22:00, στο στούντιο του Tripradio, καλεσμένος της εκπομπής Deja Voodoo, o Aντώνης Λιβιεράτος, για μια ζωντανή συνακρόαση-παρουσίαση του νεου δίσκου των Dr. Atomik, "Reptiles".

Ο Αντώνης Λιβιεράτος, 30 σχεδόν χρόνια μετά την ίδρυση του "Κεφάλαιο 24", ενός σχήματος που εξακολουθεί να υφίσταται προκαλώντας την μουσική πραγματικότητα του σήμερα, 15 χρόνια από την ηχογράφηση του πρώτου προσωπικού του δίσκου ("...
Το Τεράστιο Κίτρινο Πράγμα") και έχοντας ουσιαστική συμμετοχή σε συγκροτήματα όπως οι "Sigmatropic" και oι "Illegal Operation" στο ενεργητικό του, παρουσιάζει στους φίλους του Tripradio τον φρέσκο και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα δεύτερο δισκο των Dr. Atomik. O γνωστός μουσικοσυνθέτης πλησιάζει τα μικρόφωνα του Tripradio, έτοιμος να μιλήσει για το δημιουργικό μουσικό του παρελθόν και παρόν, για τα μελλοντικά σχέδια του ιδίου και του "Αtomikoύ" σχηματος του, καθώς και για ό,τι φέρει η κουβέντα...

www.tripradio.gr

www.livieratos.gr

www.myspace.com/dratomikband

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Music Saves My Soul:Hell vs Paradise Tomorrow @Tripradio Gr

Κόλαση ή Παράδεισος? Να σου πώ τη μάυρη μου, ναι μάυρη, αλήθεια δεν έχω αποφασίσει..Στο κεφάλι μου όπως τα έχω δε θέλω μήτε το ‘να μήτε το άλλο.Γιατί?

Στη δε κόλαση με τα καζάνια ζέστη μανούλαμ και δε την αντέχω , στον δε Παράδεισο μάλλον θα είναι pretty much boring με άρπες ησυχία πουλάκια και αγγελάκια να πλανιούνται τρισευτυχισμένα και τα νεύρα σου τσατάλια.Είναι σαν να έκλεισες θέση VIP σε σανατόριο κάπου εκεί στην φλατ και nothing’s gonna happen Ελβετία..

Τώρα θα μου πείς αν εκεί πάνω υπάρχει τελικά αυτή η ανώτερη δύναμη που μας κοιτάει γελάει και αποφασίζει (#asemas) σιγά μη σε ρωτήσει που να σου κλείσει και δωμάτιο…Η κολασή μου μάλλον θα είναι ο Παράδεισος αν θες πραγματικά να με τιμωρήσεις για τις όσες αμαρτίες μπορεί να έχω κάνει η θνητή και αμαρτωλή.

Tomorrow το λοιπόν στον www.tripradio.gr Hell vs Paradise (or Heaven) όπως θες πες το.Στις 6 ακριβώς και μέχρι τις 8.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Tripradio - Deja Voodoo 22:00 - 24:00‏‏‏ Monday

Νυχτεριδες με πιτσιλωτα φτερα και αραχνες με κοκκινα μποτάκια χορεύουν ξέφρενα, κάτω από το φως του σχεδόν ολόκληρου φεγγαριού, στον ρυθμό της μουσικής που σκορπά ο αέρας καθώς κινεί τα φύλλα των δέντρων. Πιο πέρα, ένας άντρας στέκεται ακίνητος δίπλα σε ένα πλατύ ποτάμι, κοιτάζει την ασημένια του επιφάνεια, τόσο ήρεμη, παρά την συνεχή κίνηση του νερού και αισθάνεται έντονη την επιθυμία να βαδίσει πάνω στον υγρό δρόμο προς την θάλασσα. Τον συγκρατεί η σκέψη ότι ο τελευταίος που το κατάφερε κατέληξε να βλέπει τη θέα από ψηλά. Παραδίπλα, πάνω στο κλαδί ενός ψηλού δέντρου, κάθομαι και ζωγραφίζω με κιμωλία αντί για κάρβουνο πάνω στον έναστρο ουρανό, ή ενώνω τις λαμπερές κουκίδες αποκαλύπτοντας μια γρια που τρώει παγωτό, έναν λύκο που απλώνει μπουγάδα σκυφτός και ένα κορίτσι που κόβει ξύλα . Έπειτα, καθαρίζω τον ουρανό με το μανίκι μου και ξεκινώ να αλλάζω τις θέσεις των ήλιων και τον πλανητών. Πειράζω τους αστερισμούς και παίζοντας φτιάχνω νέους. Ο πρώτος αστερισμός που ολοκληρώνω έχει το ακόλουθο τεράστιο ονομα: «Νυχτεριδες με πιτσιλωτα φτερα και αραχνες με κοκκινα μποτάκια χορεύουν ξέφρενα, κάτω από το φως του σχεδόν ολόκληρου φεγγαριού, στον ρυθμό της μουσικής που σκορπά ο αέρας καθώς κινεί τα φύλλα των δέντρων. Πιο πέρα, ένας άντρας στέκεται ακίνητος δίπλα σε ένα πλατύ ποτάμι, κοιτάζει την ασημένια του επιφάνεια, τόσο ήρεμη, παρά την συνεχή κίνηση του νερού και αισθάνεται έντονη την επιθυμία να βαδίσει πάνω στον υγρό δρόμο προς την θάλασσα. Τον συγκρατεί η σκέψη ότι ο τελευταίος που το κατάφερε κατέληξε να βλέπει τη θέα από ψηλά. Παραδίπλα, πάνω στο κλαδί ενός ψηλού δέντρου, κάθομαι και ζωγραφίζω με κιμωλία αντί για κάρβουνο πάνω στον έναστρο ουρανό, ή ενώνω τις λαμπερές κουκίδες αποκαλύπτοντας μια γρια που τρώει παγωτό, έναν λύκο που απλώνει μπουγάδα σκυφτός και ένα κορίτσι που κόβει ξύλα . Έπειτα, καθαρίζω τον ουρανό με το μανίκι μου και ξεκινώ να αλλάζω τις θέσεις των ήλιων και τον πλανητών. Πειράζω τους αστερισμούς και παίζοντας φτιάχνω νέους.»

Achilles
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Playlist of Music Saves My Soul:18.03.2011 @Tripradio Gr


Σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ
που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ:
«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,
με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα…









ΠλέϊλιστΑ:

  • Hol Bauman-Endless Park
  • Esben And The Witch-Argyria
  • Portishead-Strangers
  • Chimes & Bells-The Mole
  • Aaron feat.Nina Simone-Strange Fruit (Alex’s_Gone rmx)
  • Μάνος Χατζιδάκις-Κεμάλ
  • John Grant-Where The Dreams Got To Die
  • Terry Callier - Love Theme From Spartacus (Zero 7 remix)
  • Laurie Anderson-O Superman
  • I Love You But I ve Chosen Darkness-According To Plan
  • Bruce Springsteen-State Trooper (Trentemoller rmx)
  • Monsieur Minimal-Soul (The Flying Silly Brothers rmx)
  • Phantogram-Let Me Go
  • The Raveonettes-Young And Beautiful
  • Cold War Kids-Every Valley is Not A Lake
  • Hedwig & The Angry Inch-The Origin of Love
  • Get Well Soon-Heading Home To The Pole
  • Dan Deacon-Snookered
  • Magentic Man-Anthemic
  • Jahcoozi-Close To Me (The Cure cover)
  • Hercules & Love Affair-Painted Eyes
  • Thelma Blankenship-Pathetic
  • The Pains of Being Pure At Heart-Anne with An E
  • R.E.M-UBerlin
  • Siouxsie & The Banshees-The Passenger (Iggy Pop Cover)
  • Μακρινά Ξαδερφία-Η Φωτεινή Πλευρά της Ζωής

Φορ Δάουντλόουντ σίμπλι πρές ΧΙΑΡ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Swing Socialista



Η Lola Duck είναι μία ομάδα 8 ατόμων που δημιουργήθηκε από τη χορεύτρια-υπεύθυνη οργάνωσης και επικοινωνίας- Ναντίνα Χακιάμη, τη χορεύτρια-ηθοποιό- Άννα Αθανασιάδη και τον ηθοποιό-σκηνοθέτη-μουσικό παραγωγό Χρήστο Θεοδωρίδη, με πρώτη αποστολή, τη διάδωση του swing χορού σε μαγαζιά ποτού και εστίασης, καθώς και σε άλλους χώρους, με τη μορφή parties διαδραστικού τύπου και μαθημάτων κατά τη διεξαγωγή του party.

Έπονται και άλλες αποστολές-έκπληξη,χοροθεατρικού περιεχομένου οι οποίες φιλοδοξούν να πρωτοτυπήσουν στα ελληνικά δεδομένα..

Η προσέλευση στο χώρο διεξαγωγής του party είναι δωρεάν, καθώς και η παρακολούθηση και συμμετοχή.

Η Lola σας εύχεται να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ!!!
Enjoy swing party vol.01 .



Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο Socialistas Αthens , Τριπτολέμου 33, Γκάζι.
Η είσοδος και το μάθημα είναι δωρεάν.
Ημερομηνία διεξαγωγής Πέμπτη 17/03/2011, ώρα προσέλευσης: 22.00'
Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon “EAT this and party”





H Ntrop recordings σε συνεργασία με το Six D.O.G.S παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό, ανοιξιάτικο event με live από τον καναδό Deadbeat, djs sets από τους Leon Segka & Lilis bros αλλά και το debut live του Crsh.











Deadbeat live

O Scott Monteith, γνωστός από τις ηχογραφήσεις του στις WagonRepair & Ninja Tune, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ Radio Rothko με ένα ιδιαίτερο live set που συνδυάζειdub techno & dubstep

















http://www.myspace.com/deadbeatcomputermusic





Segka dj set

Πρόσφατα επιμελήθηκε τη συλλογή Electronic AthensThree, ενώ μόλις κυκλοφόρησε σε βινύλιο το SweepingRange των Joalz με remixes από τους Felizol, Mr. Statik &Broken Synths. H μοναδική τομή στο electro, dub & acidδιαμορφώνει το ανανεωμένο dj set που πρόκειται να παρουσιάσει στη βραδιά του label.

















http://www.myspace.com/leonsegka





Crsh live

Ο Crsh ξεκινώντας μόλις το Σεπτέμβριο του 2010 συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική με το οπτικό υλικό (βίντεο-φωτογραφία). Η μουσική του συνδυάζει την acid/chicago house σκηνή των 90s συνδεδεμένη με επιρροές electronica και new disco. To οπτικό υλικό του είναι επηρεασμένο από τη σύγχρονη αλλά και προγενέστερη βιομηχανική φύση που μας περιβάλλει. Ο Crsh ολοκλήρωσε το πρώτο του ΕP με τίτλο ‘In 2 Minds’ μαζί με δύο φωτογραφικά projects και έπεται η συνέχεια.



















http://soundcloud.com/crsh







Lilis bros dj set

Οι Lilis Bros θα ανοίξουν τη dj ενότητα της βραδιάς παρουσιάζο

ντας μερικές από τις επερχόμενες 12'' κυκλοφορίες της Just Gazing και με βάση τα remixes από το πρόσφατο άλμπουμ του Sillyboy θα εστιάσουν τόσο στη soul όσο και στη σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης house.










http://www.myspace.com/lilisbrothers








Σάββατο 26.03.2011

Ώρα Έναρξης: 23:00 - Είσοδος Ελεύθερη

Links:

http://www.sixdogs.gr

http://www.ntroprecordings.com

http://ea3.tumblr.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Playlist of Music Saves My Soul: 04.03.2011 @Tripradio Gr
















Playlist:

  • God is An Astronaut-The End of The Begining
  • Patrick Doyle-I’m Not A Hairdresser (Sleuth OST)
  • Saltillo-A Necessary End
  • Moby-Be The One
  • Siouxsie & The Banshes-The Last Beat of My Heart
  • The Opiates-Anatomy of A Plastic Girl
  • David Bowie-Space Oddity
  • The Last Shadow Puppets-Standing Next To Me
  • The Divine Comedy-Our Mutual Friend
  • Puressense-How Does It Feel?
  • Placebo-I Know
  • Marketa Irglova,Glen Hansard-If You Want Me (Once OST)
  • Tori Amos-Siren
  • Beth Gibbons,Rustin Man-Tom The Model
  • Bat For Lashes-Horse And I
  • Antony & The Johnsons-Crazy In Love (Beyonce Cover)
  • Gil Scott-Heron,Jamie XX-Running
  • Radiohead-Morning MrMagpie
  • Cowboy Junkies-Wrong Piano
  • P.J Harvey-The Words That Maketh Murder
  • Elbow-The Fix
  • Alex Winston-The Cave (Mumford & Sons Cover)
  • Jarvis Cocker,Kid Loco-I Just Came to Say that I’am Going
  • Beht Orton-Centra Reservation (Ben Watt Mix)
  • Astyplaz-I Can See You Fade
  • Rene Aubry-Apres La Pluie
  • Fun Lovin’ Criminals-Where Do I Begin (Shirley Bassey Cover)
  • Ville Valo,Natalia Avelon-Summer Wine (Nancy Sinatra Cover)
  • Shawn Lee-Kiss The Sky
  • Mano Negra-Out of Time Man
To Download the show just press HERE

AnnaKonda (aka DeadactiveKoudouna)

website

Listen (via e-radio)